messzebbre nem is

újzélandifuti

újzélandifuti

Kicsit szomorkas a hangulatom

2014. november 20. - hipszi

Ott tartunk kedves mindenki, hogy itt vagyok Alexandraban az uton osszszedett csapatommal. Nemet fiu, tajvani lany, japan lany. Ez a varos most elvileg bovelkedik munkaban. De nem ebben az idoszakban, mert nagyon rossz volt az idojaras tavasszal, ezert csuszik a melo, december kozepeig is lehet varnunk kell.. 2 napja csak a foldeket jarjuk, de senki nem tud adni melot. De legalabb gyonyoru helyen vagyunk. Itt, Central Otagoban van a legmelegebb nyaron, tele vagyunk hegyekkel es tavakkal. Van sok kepem, amit a net gyengesege miatt nem tudok megosztani. 

Remelm fogunk talalni, mindenki azt mondja, hogy csak varni kell, sikerulni fog. Nem akarok lehajtott fejjel hazamenni.. :(

Ahol mar voltam: Christchurch : biztos emlekeztek, foldrenges, kontenerek

Timaru: arrol meg nem lathattatok osszefoglalot, mert nem sikerult posztolni. (kepek miatt). Szep volt, a part reszen ejjelente kijonnek a pingvinek, neha a fokak. A pingvinek 40 centisek, kicsit, viszont annal hangosabbak! Nagyon felenkek, ezert csak ejjelente bujnak elo, a tobbi reszet a napnak vizben toltik henyelessel, elelem szerzessel.

Nem szabad oket fotozni vakuval, nem szabad hangoskodni, a fokak raadasul meg rank is tamadhatnak ha olyan kedvuk van.

Alexandra:

Christchurch es Timaru az orszag deli szigeten a keleti parton van, Chr-tol lefele kell jonni az egyes uton, Timaru utan egy kicsivel viszont a 82-es utra kell atterni Alexandra fele, ami negyon szep! Valoszinuleg ez az igazi Uj-Zeland. Osszesen 4, 4es fel orat tartott az ut, VOLNA, ha felvettek volna a stoppolasnak, de alig vettek fel, igy 3 napig tartott idejutni :)

Holnap folytatjuk a munka keresest, nem adjuk fel, de azert felkeszulunk mindenre. Nagyon demotivalo, hogy mindenhonnan azt hallod 2 napja, hogy no work.. Holnap remeljuk nem ebredek depisen, meg elegge hianyzik mindenki otthonrol, egy hete vagyok itt csak, ha sikerulne vegigdolgozni a szezont, ami januarig tart, akkor utana nem kellene dolgoznom ket honapig, csak utazgatnek :) Ami azert nem leanyalom, sokagyas szobaban vagyunk elhelyezve, de legalabb sokfele ember van egy helyen. Van a mostani szallason japan, del-koreai (nagyon aranyosak), argentinok, chileiek, fulop szigetekiek, nemet, egy csomo cseh, tajvani. Ja, es magyar. :) (en)

Tettem fel facebook oldalra kepeket meg Timarurol, Alexandraban vagyok mar, Tinaru az elozo allomas volt

Aloha!!

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujzelandifuti.blog.hu/api/trackback/id/tr726917769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása