messzebbre nem is

újzélandifuti

újzélandifuti

Nonapi b**zdmeg

2015. március 08. - hipszi

A bizonyos bevallalom ki vagyok es elmondom orszag vilagnak poszt utan

(amit barki elolvashat itt  http://ujzelandifuti.blog.hu/2015/01/15/buzi_464 )

kisse megcsappant a blogra kattintok szama. Neha irtam olyan posztokat (ha jol sejtem csak kettot), amik a tarsadalom kritizalasara hajaznak, erezhetoen nem nagy a lelkesedes ezekert. Aztan visszafogtam magam, megis ki vagyok, hogy masokat zavarjak azzal, hogy felterkepezem a szereny kepessegeimhez merten az ostobasagokat, amik peldakent az orszagunkban is zajlanak.

Aztan rajottem, hogy nem vagyok en senki, tehat senkit nem is erdeklek, miert ne hasznalhatnam duhongonek a blogot. 

Aztan nem adtam fel, tovabb gondolkoztam es rajottem, hogy hoppa nem igaz, hogy senki nem vagyok, mert egy olyan valaki vagyok, aki elszenvedoje annak a valaminek, amit olyan cimekkel illetunk, hogy "termeszet rendje", "demokracia", "az emberek mar csak ilyenek", "kapitalizmus" es hasonlok.                                                                     Itt semmi kulonosre nem gondolok, engem soha semmilyen extra hatrany nem ert felnevelkedesem alatt (kiveve a termszetesnek mondhato hatranyokat, amiket senki emlitesre sem meltat. Celozgatok itt olyfele problematikakra, mint a nemi iranultsag es arra a tenyre, hogy nonek szulettem. De ezekre nem volt semmi rahatasom. Boccccsiiii. 

Lehet tul jo eletem van ezert van idom ilyeneken agyalni. Meg ugye bevertem a labam harom hete es azota sem gyogyult meg, nem tudok dolgozni.

De nagyon sok jo, kivalo, franko eletu embert ismerek, akiknek eszuk agaban sincsen ilyenekkel foglalkozni. Jo nekik, irigylem oket.

Itt vagyok es leszek Uj-Zelandon 1 evig, aztan hazamegyek. Egesz eddigi eletemet otthon toltottem, es a jovomet is valoszinu, hogy ott fogom, szoval mindenkit szeretettel ertesitek, van jogom belekepelni a dolgokba. Ugy is, hogy meg csak 24 vagyok.

Van itt egy olyan dolog, hogy Isztambuli egyezmeny. 2011. majusa ota letezik. Hozzateszem eleg maganyosan, hiszen sokan alairtak, de alig paran ratifikaltak. Ez a csaladon beluli eroszak megeleozeserol es felszamolasarol hivatott rendelkezni, hivatott veghez vinni. Leirom azt is, amit senki nem akar tudni, szoval azon FERFIAK eliteserol szol, akik NOKET bantalmaznak testiekben, lelkiekben. Olyan FERFIAK ellen szol, akik GYEREKEKET bantalmaznak. Olyan FERFIAK ellen szol, akik FERFIAKAT bantalmaznak csaladon belul. 

Olyan NOK ellen szol, akik FERFIAKAT bantalmaznak, olyan NOK ellen lep fel, akik GYEREKEKT bantalmaznak, olyan NOK ellen szol akik NOKET bantalmaznak.

Jo, hogy a noket is szerepeltetem, mint kartekony elemeket a tarsadalomban igaz? Az igazsag az, hogy valoban igy van, mi is elkovetjuk ezeket, masik ember elleni vetkeket. De az aranyok egeszen deformaltak. 

Mindenki tudja, legbelul, sejtek szintjen, hogy itt bizony a ferfiakat kell gatyaba razni, de elegge rendesen.

Sajnos a csalad vedelme Mo-n azt jelenti, hogy kuss van a problemakrol, senki sem szolhat bele, hogy a nagyur, a csaladfo hogyan, milyen eszkozokkel tartja kordaban nojet, gyermeket, akik a vilagon mindenhol, kimondva, kimondatlanul alacsonabb rendiseghez tartoznak, mint a Ferfi. Kuss van akkor is, ha az anya, a NO veri a gyereket, esetleg ferjet. Hiszen milyen ciki mar egy ferfinak, ha a no tartja lelki terror alatt, esetleg veri, pedig az esetek 2 szazalekaban a ferfi az elszenvedoje a fizikai bantalmazasnak, es nem ker segitseget persze. Lelki terrornak velemenyem szerint nagyobb elofordulasa van. JA, sokszor olvastam, hogy a ferfiak szerint szinte az osszes no kepes lelki terrort alkalmazni, am velemenyem szerint ezek az emberek osszetevesztik  ezt azzal, hogy bizonyos nok nem hagyjak onhatalmulag rendelkezni a masik nemet, esetleg ki merik mondani a velemenyuket, es nem hagyjak urfijukat abban a lilakodos kellemes tevelygesben, miszerint nekik mindent.

Ezeket a noket nevezzuk a tudomany jelenlegi allasa szerint "kurvak"-nak, "ribancok"-nak. Ezek a "lenyek" sok esetben kepesek ugy viselkedni, mint a ferfiak. Ragaszkodnak a sajat testuk feletti teljes iranyitasra. Gusztustalan! Nem hagyjak, hogy illetlen kezek es "bokok" erjek oket. Felhaborito! Vagy esetleg ha elvezetuk ugy kivanja, szabadon engedelmeskednek testi vagyaiknak es fujj nem is folytatom, igazan gyomorforgato! (Megjegyzem tenyleg ismerunk, fokent a ma vodkanarancson felnovo generaciobol olyan lanyokat fiukat, akik a vilagukat sem tudjak es ossze vissza hajlonganak a szeljaras szerint).

Ugye mindenkinek leesett mar, hogy a ferfiakat akarom fokent ostorozni, es csak a jolneveltsegem miatt fuzok olyan megjegyzeseket, hogy de azert neha a lanyok is milyenek mar... Ez igy van. :)

De igazsagtalan is vagyok, hiszen a nok sem kepesek ebben az orszagban a teljes osszefogasra. Pedig Magyarorszagon adottak a lehetosegek egy hangyakoromnyi javulasra. Itt nem tapasztjak le szinte szo szerint a szankat, mint tolunk keletebbre. Emlekszunk Varga Istvan Fideszes pocakos macso emberkere? Volt egy nepi kezdemenyezes, amit 103 ezer ember irt ala, megpedig, hogy legyen onallo buntetojogi tenyallasa a csaladon beluli eroszaknak. (Forras: nol.hu). Ez a peldatlan osszefogas, ami szivet melengeto, bejutott a parlamentbe. Honatyaink ugy gondolatak, hogy jo lesz hajnali haromkor 15-20 ember jelenletevel "leszavazni" a dolgot. Ez a Vargabeles azt talalta mondani, hogy ha a nok szulnenek 4-5 gyereket, ami minden FIATAL NONEK KOTELEZETTSEGE akkor helyreallna a csaladon beluli rend, elhallgatnanak kedves asszonyallataink es rendes baromfi modjara nevelgetnek kiscsibeit, elviselve a kakas onkenyuralmat. Egy jobbikos disztok hozzatette, hogy az emancipacios cselekvesek a vegen Mindig atmennek FERFIGYULOLETBE. Szoval egy kis peldacska, en felemelem a szavam es nem akarom hagyni, hogy nok ezreit eroszakoljak meg, es kimondom, hogy ennek a felelose a ferfi, aki ezt tette, es masodsorban a tarsadalom, aki tamogatja, akkor en gyulolom a ferfiakat. Csak mert nem hagyom, nem akarom latni, ahogy elkovetik a bunoket, csak mert nem akarom oket abban a tevhitben hagyni, hogy nekik mindent. Persze a ferfi sosem lesz nogyulolo, a ferfi csak megmondja mi a rend, ehhez kepest is cselekszik, szegeny nem tehet rola, mert a ferfiak mar csak ilyenek.

Hajlando vagyok a teman belul kicsit elkalandozni, szoval ezt a nepi kezdemenyezest Fideszes kadeenpes, jobbikos megmondoember vezetesevel elkaszaltak. 

AZ emberek itt magyarhonban tenyleg azt hiszik, hogy a politikusaink (parttol tok fuggetlenul) kepesek TARGYILAGOSAN latni es itelkezni a problemak felett? DEHOGY! Ok is emberek, ffiak es par darab no, akik ugy cselekszenek ahogy szamukra kivalo. A ferfiak gyulolnek errol a temarol beszelni, mert tudjak, ki a legnagyobb felelos (igen, ok). Hat mit varjunk el a macsohaztol?

Mondandomat ugy kezdtem, hogy van pelda arra, hogy a nep osszefog. Tuntetes szervezodott (ki lehet talalni, hogy ott voltam) es szepen megszavaztak a csaladon beluli eroszaknak a buntetojogi tenyallasat.

Mi, nok sem vagyunk olyan nagyon oltarira jobbak. Mivel olyan keves lehetoseg jut az onmegvalositasra, ezert ha valamely nonek sikerul, a konkurenciat naggggyon sok esetben talpal a foldbe karatezza, hogy megvedje helyet. Egy nonek nem lehet a ferfi a konkurenciaja, hiszen a hierarchiaban nem lehet egy lapon emliteni a ket nemet, szoval a NONK egy masik NOT fog arcon rugni. Es akkor ferfiaink kezet raznak egymassal, hogy de a ferfi baratsag sokkal erosebb, a ferfiak osszetartobbak, tamogatjak egymast. Csak abban az esetben, ha van ki ellen. Es hala istennek, van ki ellen. Pacccsi.

Szoval ha valakit peldaul megeroszakolnak, nyilvan az aldozathibaztatok nagy resze ferfi, de a nok is eleg rendesen kiveszik a reszuket a masik embert, az aldozatot teljesen megalazo es foldbe tipro magatartasbol. Nem is tudom helyes-e azt irni, hogy az aldozathibaztatok nagy resze ferfi... szerintem helyes.

Ha van teszem azt egy anyuka, aki kepes valamit a gyerekein es a ferjen kivul teljes szivvel es lelkesedessel uzni (lehet hobbi, munka ((es ha nem karos, mint pl a kabszer)), akkor az a no rossz anyava avanzsalodik. Es aki rossz anyava szenteli fel oket, azok kozott sok elegedetlen, meg a felenel is kevesebb feleseg van. Ezeket a noket en voros haju, esetleg szoke, de mindenkeppen rovid hajuaknak kepzelem, akik elhittek azt a tarsadalmi torekvest, mikeppen ha felnevelted ugy ahogy a 2-3-4 kolykot, akkor nokent akar meg is szunhetsz barmily tovabbi elvezetet talalni letezesedben. Rosszindulatu banyak.

(Erezzuk mar ebben a szoban is: feleseg. A no valaminek a fele, de a ferj szo eseteben eszunkben sem jut ereztetni, hogy o is csupan egy fel lenne csak.)

Miert kellett ennek a posztnak letrejonnie? Mert a minap utasitotta vissza a parlament az Isztambuli egyezmeny ratifikalasat. A hir24 beszamolojat olvastam:

"Magyarország az Európa Tanács kilenc olyan tagállamának egyike, ahol nem garantálja törvény, hogy az ügyész a családon belüli erőszak minden formája ellen büntetőeljárást indíthasson, és a szexuális erőszak egyes formái ellen sem léphet fel az ügyészség büntetőeljárással."

Macho-haz. Ismet bebizonyitotta ferfiassagat. Biztos vagyok benne, hogy aki ezt elolvassa, mind no mind ferfi, annak az erzekenyseget, buszkeseget teljesen megsertem. Mivel nyersen talalom az informaciokat, a velemenyemet, sokan talan felelossegre vonasnak erzekelik, es automatikusan vedekezo, tagado uzemmodba kapcsolnak. Sokan majd azzal ervelnek magukban a szoveg ellen, hogy de ez csunya altalanositas, nem minden ferfi, no ilyen bla bla bla.

Annyi a finomkodas a temaval kapcsolatban, annyi a finom, semmit nem ero eselyegyenosegi torekves, hogy lehuzhatjuk a klotyon. En viszont vallalom a szavamat, velemenyemet, es elegem van a finomkodasbol. En tudom, hogy nem minden no es ferfi ilyen. SZERINTEM viszont NAGYON NAGY resze igy gondolkozik. Es ami a legnagyobb baj, hogy ez az arany FOLYAMATOSAN no. 

De tenyleg legbelul, elemi szinten mindenki erzi, hogy ez frankon igy van. De errol nem illik beszelni, meg 2015-ben sem. :(

 BOLDOG nonapot, ha ugy gondoljatok, akkor kerjetek virag helyett egyenlo banasmodot.

http://hvg.hu/itthon.bunugy/20150306_Egy_meggyikolt_fiatal_lany_holttestere_bu  

http://hvg.hu/itthon/20150226_23_eves_ferj_olhette_meg_25_eves_felesege  

http://hvg.hu/itthon/20150226_Birosag_ele_allt_a_nagynenje_megolesevel   

http://nepszava.hu/cikk/1048513-tuntetesek-torokorszagban-egy-gyilkossag-miatt  Ez Torokorszagban, a pajtinknal tortenik, szinte kethavonta hallunk ilyen esetekrol onnan. De ez nem nogyulolet, aaah dehogyis, neem. Es ez csak az elmult par nap. Tenyleg tulreagalom?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujzelandifuti.blog.hu/api/trackback/id/tr107239063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tucker Dávid 2015.03.16. 06:25:36

Nem tudom, hogyan kell trackbackelni, de én ezt írtam ugyanerre a témára (kábé ugyanazt):
mikor-melyiket.blog.hu/2015/03/12/nonap_137
süti beállítások módosítása